top of page
Typing

Kamps Software Management

25 jaar ervaring in Software ontwikkeling / project management

Kamps Software Consultancy biedt ondersteuning bij het uitvoeren van complexe IT projecten, of het reorganiseren van werkprocessen.
Met mijn jarenlange ervaring op gebied van projectmanagement en agile werken, kan ik uw organisatie ondersteunen bij organisatie wijzigingen, of voor het uitvoeren van IT projecten.

Diensten: Services

Project Management

Heeft u tijdelijk een manager nodig voor een IT project? Zoekt u hiervoor iemand met een frisse blik, die medewerkers weet te managen en motiveren? Ik heb veel ervaring met het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van nieuwe (embedded) SW+systemen. Ik weet structuur aan te brengen in complexe situaties, kijk verder dan de eigen afdeling.

Meer dan 25 jaar ICT ervaring in software development. Organisaties waarvoor ik projecten heb uitgevoerd afgelopen jaren: 3T, Thales, VolkerWessels BVGO-ICT, 20Face, Briegel, Sigmax (NS, Arriva, Connexxion, Syntus, QBuzz, Veolia), Service2Media, City of Geneve, ICT Embedded (VW, Opel, Smart, BMW, Philips), BESI.

Agile manager/ScrumMaster

Met mijn vele jaren ervaring in implementatie van de agile/scrum methodiek, kan ik uw organisatie ondersteunen bij het implementeren/realiseren van de agile methodiek. Ik heb diverse rollen vervuld binnen diverse (grote) organisaties, waaronder Product-owner en Scrum-master.

Consultancy

Ik ben een echte teamplayer en wil naast mijn persoonlijke doelstellingen ook met mijn team iets bereiken.

U wilt uw organisatie verder ontwikkelen en ziet in dat hulp van een externe gewenst is om een bepaald patroon te doorbreken? Bent u op zoek naar iemand die in praktische oplossingen denkt en gestructureerd werkt? Ik heb veel ervaring als consultant en kan ook uw organisatie ondersteunen.

bottom of page